Newsfeed

Poisoned by Life: Døden er den eneste kuren for depresjon

Poisoned by Life - The End

Jeg er hele tiden på utkikk etter undergrunnsband siden det er der mye av den beste musikken kommer i fra. I 2014, så kom jeg over en anmeldelse på metal-archives.com om et doomband som het Poisoned by Life. Nå går jeg gjennom mange anmeldelser hver dag uten å sjekke ut bandene jeg leser om, men da jeg så det bare var 50 kopier av CD-en deres, så kjøpte jeg den uten en gang å høre på noen låter først. Jeg har flere ganger angret på å ikke kjøpe plater mens de var tilgjengelig, så jeg ville ikke la denne slippe unna.

Albumet The End er tradisjonell doom med mye fokus på mørke og dystre følelser, både i stemningen i musikken og lyrikken. Alle låtene er fylt med skikkelig seige og blytunge riff. Man kan kjenne angsten og depresjonen bak dem mens de kryper inn i øregangene sammen med den simple, men hypnotiske trommingen. Det er skikkelig god gammeldags doom, så det er veldig sakte til tider, men det er aldri kjedelig. Musikken er organisk og har en groove som gjør selv de mest trege partiene interessante og fine å høre på. Vokalen er også veldig fin.

Grunnen til jeg kom på dette albumet igjen er at jeg la merke til at et nytt album kom ut i fjor. I følge metal-archives.com, så er det også bare 50 kopier til salgs, men jeg ser ingen steder hvor man kan kjøpe en kopi. Det er fortsatt kopier av The End til salgs på bandets BigCartel. Jeg senet en mail for å spørre om hvor man kan kjøpe det nyeste albumet og om de CD-ene til salgs av The End er de samme 50 som ble originalt trykket opp, men jeg har så langt ikke fått noe svar.

Skulle du ønske å høre albumet i motsetning til meg før du kjøper det, så kan du både høre og laste ned både dette albumet og det nyeste gratis på deres Bandcamp. Samleverdien er en ting, men syvende og sist, så skriver jeg denne anmeldelsen fordi det er et veldig bra album. Det er doom, så det kan ta en del gjennomlytninger før albumet klikker, men det er så verdt den tiden det tar. Jeg vil ikke gå så langt som å si at dette er en fremtidig klassiker, men det er et album enhver fan av doom burde høre på.

Lenker:
Bandcamp
BigCartel

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*