Newsfeed

«A killer package»?!

Det polske progressive dødsmetall bandet Koronal vil i løpet av april turnere Europa på kryss og tvers for å følge opp debutskiva «Flicker Away». Allerede nå jobber den polske kvintetten med ny skive som antakeligvis kommer i løpet av året. Polakken spilte nylig på Euroblast Festivalen  i Køln.

Med seg på turneen som startet i april får Konoral band som Selfmacchine, Unprocessed, Fractal Univers og X-Panda. Som presseskrivet beskjedent sier, «A killer package»! Selfmachine er fra Nederland og spiller moderne metall, og deres nye album «Societal Arcade» kommer 17 mars. Fra Nancy kommer progmetallbandet Fractal Universe og deres etterlengtede debut «Engram Of Decline» slippes i april. X-Panda er fra Estland, og deres nye skive «Reflections» er allerede omtalt. Unprocessed sin EP «Perception» er også omtalt. Vi kan derfor fastslå at det er fem unge, dyktige og fremadstormende band som skal ut på turne, og kanskje en «A killer package»?

Lenker:
Koronal
Unprocessed
Selfmachine
X-Panda
Fractal Universe

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*