Newsfeed

Angantyr: Nordens stolte krigere

Angantyr - Nordens stolte krigere

Etter at Ynleborgaz, som står for all musikken i Angantyr, gav ut et solid debutalbum, så gav han ut denne demoen før han begynte å fokusere på å bare gi ut album. Demoen består av tre låter strukket ut til 24 minutter, og alle tre er veldig bra black metal uten svakheter.

Etter en åpning med lyden av krigere på slagmarken sammen med en creepy og mørk synth, så åpner demoen med den råe lo-fi black metalsounden som man vil høre gjennom denne altfor korte demoen. Det er de rene og ekte black metalriffene akkurat som på den første demoen og albumet. Det er rått og iskaldt som faen, men også velspilt og det er tydelig at Ynleborgaz at er genial låtskriver. Han kan også spille både trommer og gitar med både talent og feeling. Det er mye variasjon i riffene gjennom låtene samtidig som at han klarer å skape en mørk atmosfære. Det er så mye kult å høre på at musikken føles fresh hver gang man hører på den. Aggresjonen og hatet rettet imot kristne kommer tydelig frem, og man kommer i det rette humøret for å plyndre kristne landsbyer i vintermørket med sverd og ild.

Dette er en utgivelse enhver fan av black metal burde høre på. Det er sannsynligvis vanskelig å spore opp en kopi i dag, men demoen er reutgitt som bonusspor på nyere utgaver av albumet Sejr. Nordens stolte krigere er det perfekte eksemplet på at danskene kan lage minst like kald og ond black metal som oss nordmenn.

Lenke:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*