Nyhetsfeed

R.I.P. Tony “It” Särkkä

I forgårs døde Tony Särkkä, mest kjent under artistnavnet It. Han var en kjent i den svenske black metalscenen og involvert i en rekke unike kultband. Han startet som vokalist i crossover thrashbandet Brejn Dedd i 1988, for å så være med på å danne de to veldig unike black metalbandene Abruptum og Ophthalamia i 1989, og senere Vondur i 1993. Alle tre bandene står fremdeles i dag som noen av de særeste bandene innen for svensk black metal. Han har også gitarist i det beryktete black metalbandet War, samt gjestevokalist på Storm of the Light’s Bane av Dissection og Opus Nocturne av Marduk. Han var en del av scenen på 90-tallet både som musiker og som grunnlegger av True Satanist Horde. Hans bidrag kommer ikke til å bli glemt. Tony Särkkä er i midten på bildet. 

Lenker:
Facebook

Om Erik Helgesen (218 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*