Newsfeed

Angelcorpse: Drit tøff war metal

Angelcorpse - Hammer of Gods

War metal er en stilart for spesielt interesserte. Det er først og fremst en stilart innenfor black metal blandet med en god dose death metal, men Angelcorpse er mer på death metal siden av stilen. Det er black metalelementer i en del av riffene og i vokalen, men det føles mye mer som death metal enn annen war metal. Ellers er Hammer of Gods et veldig typisk war metal album.

Alle låtene er raske med nonstop blast beats og maskingeværtrommer, raske riff og er fylt med satanistisk hat, ondskap og vold. Dette er musikk som gir følelsen av svidde Helvetes landskaper med evig krig og fylte massegraver . Det er masse kule riff på dette albumet med raske gitarsoloer.Dette er et jævlig kult death metal album med akkurat nok black metal i seg til at fans av alle typer for ekstrem metal kan digge dette.

Hammer of Gods er en perfekt introduksjon til war metal. Ikke fordi det er på noen måte et mildere war metalalbum, men fordi det har mer klare og tydelige riff og gitarsoloer. Vanligvis er war metal et rot av kaotiske riff, mens dette høres mer ut som skikkelig ekstrem metal som klarer å fange opp råskapen man assosierer med war metal. Angelcorpse er et fantastisk death metal band i en stil som vanligvis er spilt av black metalband. Hammer of Gods er et album som hører hjemme i en hver platesamling.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*