Newsfeed

Hell in the Club: Party heavy metal

Hell in the Club - Let the Games Begin

Ettersom 80-talls sleaze og puddelrock har blitt inn igjen i hard rockscenen, så er det nok av nyere band som har dukket opp i denne stilen. Hell in the Club fra Italia er et av disse bandene som prøver å høre ut som de egentlig er i fra L.A. Det som er litt interessant er at de ikke akkurat er noen amatører som hopper på en trend, men at de består av veteraner fra den italienske power metalscenen. Mest nevneverdig er Andrea Buratto fra Secret Sphere på gitar og Damnagoras fra Elvenking på vokal. Det er snakk om profesjonelle musikere med andre ord. Musikken ligger godt på heavy metalsiden av denne stilen, med nok av skikkelig metalriff som separerer dem fra de mer typiske hard rockriffene de fleste andre bandene i denne stilen bruker.

Det er catchy saker fylt med smaken av billig Whiskey og leppestift. Det er musikk som har den samme sounden og stilen klassisk Mötley Crüe og Skid Row hadde på deres beste og mest metal album uten å høres altfor mye som blåkopier av dem. Let the Games Begin har alt det man ønsker fra et heavy metalalbum med en masse partyrock stemning. Er Hell in the Club like geniale i å bringe tilbake denne stilen som Crashdïet? Nei, men ingen er så bra som dem i dette. Men er du som meg og kan aldri få nok glam, så har du all grunn her i verden å skaffe deg en kopi.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*