Nyhetsfeed

Oversjøiske forbindelser

Nova Collective kan med rette kalles en progressiv supergruppe, der medlemmene i gruppa kommer fra band som Haken, Between the Buried and Me og Cynic. De har holdt det gående siden 2014, og prosjektet har utviklet seg med “brevveksling” over atlanteren gjennom tre år. Debutskiva deres The Further Side er en instrumental affære, hvor musikken stort sett befinner seg i skjæringspunktet mellom lettere metal og tyngre rock. Med kreativitet og teknikk eksperimenterer de mye med lydbildet sitt, og det blir spennende å høre skiva når den kommer i sin helhet i slutten av mars. 

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*