Newsfeed

Wolf: Obskur NWOBHM fra Cheshire

Wolf - See Them Running

Det har vært en del metalband gjennom årene som het Wolf. Det burde ikke komme som noen overraskelse med tanke på at ulver har lenge vært et symbol på både ondskap, og på det ville og dyriske. Et perfekt navn på et metalband med andre ord. Første Wolf vi skal se på er et NWOBHM band fra Cheshire.

Hør dem på Vibrations of Doom eller på Youtube.

Wolf fra Cheshire gav bare ut denne ene singelen med to låter før de bare forsvant. Det dukket opp et spilt album med Kruizer i 2011, men ingenting har skjedd siden da. Dette var skjebnen til mange NWOBHM band. De to låtene See Them Running og Creatures of the Night er veldig typisk NWOBHM i at begge låtene fokuserer på et veldig rett frem heavy metalriff som er repetert gjennom låta.

I Creatures of the Night er det mer fokus på atmosfære enn på tittelsporet, som er mer galopperende og energisk, men begge er så arketypisk tidlig heavy metal som man bare får det. Og det er jo det som er tiltrekningskraften til denne type musikk fra denne tidsperioden. Det er rent heavy metal hele veien. Det er ganske håpløst å prøve å spore opp en kopi av denne singelen. Det er nok bare en håndfull heldige samlere som sitter med en kopi i dag, og de fleste av dem er vel neppe villig til selge sine kopier for noe annet enn en liten formue. En mager trøst er at man kan høre hele singelen online.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

3 Kommentar på Wolf: Obskur NWOBHM fra Cheshire

  1. jeg må kommentere på denne litt…

  2. jeg må kommentere på denne litt…igjen

  3. jeg må kommentere på denne litt…og igjen

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*