Newsfeed

Trollfest: En perfekt dose av irriterende idioti og musikalsk trolling

Trollfest - Willkommen folk tell drekka fest!

Finntroll er et unikt band som dukket opp på slutten av 90-tallet med deres låter med fokus om troll og trolldom, og bruk av humppa og finsk folkemusikk. De er et veldig underholdene og alt det der, men det gikk ikke lang tid før noen andre prøvde seg på troll metal.

Oslobandet Trollfest ble dannet i 2003 som et norsk svar på finske Finntroll og i 2005 gav de ut dette albumet. Med en rar blanding av tysk og norsk, så spyr Trollmannen ut den absurde lyrikken om drikking og troll. Han høres ut som en gremlin fra filmen Gremlins. Alle låtene handler om fest, fyll og troll. Riffene er primitive med en god dose med up beat folkemelodier. Musikken er fylt opp med trekkspill, banjo og alle mulige andre rare folkeinstrumenter. Musikken er ekstremt catchy, men også ekstremt irriterende med låter som Helvetes Hunden GARM, som er laget for å drive folk til vanvidd og gjøre alt for å slå av musikken når de hører den.

Det hele kommer frem som grotesk og direkte idiotisk parodi på Finntroll, og jeg elsker hvert sekund av det. Dummere og teitere folkemetal finner man ikke. Dette er musikk som er så corny og teit at det faktisk fremstår som genialt. Alkohol spiller en står rolle i musikken, og det er ikke anbefalt å høre på dette og andre Trollfest album i edru tilstand.

Hater du folkemetal og synes det er for mange fjollete band med teite drikkesanger i sjangeren, så vil du spy i raseri når du hører Trollfest. Det er null kunstnerisk verdi bak noe av dette og det er neddummet musikk for fulle folkemetalfans. Det er derfor dette albumet er en klassiker i mine ører. Glem Fintroll, dette er ekte troll metal.

 Lenker:
Facebook
Hjemmeside

  • Permafrost
5

Sammendrag

Ingen kommer til å ta deg seriøs som en person om du forteller noen at du liker dette bandet.

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*