Newsfeed

Progressiv deathcore fra «Land av 10 000 Innsjøer»

Eksakt 24. februar slapp det amerikanske bandet Reaping Asmodeia sin nye skive «Impuritze». Ei skive som består av ni låter med progressiv og teknisk deathcore. Skiva kom via labelen Prostetic Records . Reaping Asmodeia startet opp i 2010 med musikere fra band som With Dead Hands Rising og The Body Beneath i, og tre år etter kom kvartetten sin debuten «Poison Of The Earth». Skiva fikk til dels strålende kritikker av dødsmetall pressen og ga Reaping Asmodeira et stort løft.

Hjemstaten til Reaping Asmodia som er Minnesota kalles for øvrig «Land av 10 000 Innsjøer» og befolkningen består av så mye som av 70 prosent av tyske og skandinavisk herkomst. En liten skrytetekst fra en beundrer gjør neppe noen skade, men selvsagt er det alltid smart å lytte å bedømme musikken selv!?

«Reaping Asmodeia brings their own very unique and original blend of technicality, melody, heaviness, and great musicianship to a genre saturated with sub-par mimics and emulation. They bring something very new and refreshing to the table with a style all their own. This is a band you must listen to and familiarize yourself with»

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*