Newsfeed

Scattered Guts: Unik stoner thrash hybrid

Scattered Guts - No Guts, No Glory

Stoner og thrash er to sjangre man ikke assosierer med hverandre, men Scattered Guts fra Arizona har klart å kombinere dem. Når man leser bandnavnet og ser platecoveret, så skulle man tro at de spilte death metal, men når man setter på No Guts, No Glory, så hører man skikkelig tøff stoner der de har skrudd opp tempoet på riffene betydelig.

Nå er det nok av stonerband som har raske låter, men ikke med denne dosen av thrash metal. Det er skikkelig tøffe riff med en god dose groove bak dem. Det er til og med en liten dose med death metal her og der. Noe låter mer thrash enn stoner, men det er elementer av begge i alle låtene, så stonerdelen er tydelig i lydbildet. Vokalen er den hese og sinte typen man kan finne i en del groove metalband og moderne thrashband. Det er en ganske unik sound, og det er lite i både stoner og thrash som man kan sammenligne med dem.

Scattered Guts er et veldig interessant band og No Guts, No Glory er breddfull av tunge riff man kan headbange til. Den aggressive stemningen og de kule riffene gjør at dette er et perfekt album å drikke øl og sprit til. Det føles fantastisk å la de tunge tonene og energien strømme gjennom kroppen, og la rusen bli enda sterkere mens man headbanger til nakken brekker. Som mange uavhengige band, så distribuerer de sitt egen album gjennom deres Bandcamp. Man kan både streame gratis og kjøpe det på CD. Jeg anbefaler det sistnevnte siden dette er album som er verdt å eie.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*