Newsfeed

R.I.P. Negru

Negru, som var trommis i Negură Bunget og som var med på å danne bandet døde av hjerteinfarkt den 21. mars. Negură Bunget et av de bandene som definerte atmosfærisk black metal på 90-tallet, og er uten tvil et av de absolutt beste og viktigste bandene som har kommet fra Romania. I tillegg til å spiller trommer for Negură Bunget, så var han også trommis i de betydelig mindre kjente bandene Wiccan Rede og Makrothumia, samt neofolkprosjektet Din Brad. Alle nevnte bandene er verdt å sjekke ut og Negură Bunget er obligatorisk for enhver black metal fan.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*