Nyhetsfeed

Djentens forkjempere med nytt album

Debutskiva til franske Uneven Structure, Februus, blir gjerne trukket fram som en av de bedre utgivelsene innen djentens fortsatt unge, men produktive historie, bak gudfedrene Meshuggah.

Det er fire år siden de ga ut noe sist, og med nytt stort plateselskap i ryggen med SPV,  kommer de ut med oppfølgeren den 21. april. Av det lille jeg har hørt av den foreløpig, selv om den kommer til å spinnes utallige ganger den neste uka for å kverne ut en anmeldelse, høres det ut som de har videreutviklet sin atmosfæriske prog metal, med en langt bedre produksjon.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*