Nyhetsfeed

Gamle helter rører på seg igjen, og en vokalist skiller lag.

Spherical Universe Experience var sammen med Circus Maximus og italienske DGM et av bandene som sto for den nye bølgen av europeisk moderne prog metal på midten av 00-tallet, og ga ut noen knallgode skiver med Mental Torment og Anima. 

Det har gått fem år siden franskmennene ga ut nytt materiale, men kom nylig med en live skive som ble spilt inn i London da de var forband for engelske Threshold på deres Europa-turnè starten av fjoråret. Så får vi håpe at det ikke er lenge til neste utgivelse.

Damien Wilson  annonserte i går at han forlot Threshold, og deres tidligere vokalist Glynn Morgan har tatt over mikrofonen inntil videre.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*