Newsfeed

Med Emma Elvaston som frontfigur.

Fra byen der Triumfbuen og Sacré-Cœur bor kommer bandet Beneath My Sins, som bare har eksistert siden desember 2015. Den gang oppstod bandet på restene av bandet Evolvent. Et band som ga ut to skiver, og som hadde turnert Europa på kryss og tvers. Således er det altså rikelig med musikkompetanse i Beneath My Sins. I denne måneden vil trioen komme med sin debut CD, som heter «Valkyries Of Modern Times». Ei skive som slippes via den totalt ukjente labelen Painted Bass Records

Det franske bandet spiller en symfonisk metall som er inspirert av band som Nightwish og Epica. Vokalisten Emma Elvaston ble for ti år siden inspirert av låten «Nemo» fra Nightwish og stemmen til Tarja Turunen til å ta sangtimer og lære Beneath My Sins. Låtene er det Clément Botz som står for og han trakterer blant annet klarinett og gitarer. I år skal Paristrioen på en omfattende Europaturne sammen med belgiske Skeptical Minds. Benaeth My Sins oppgir at de liker så pass forskjellige band som 4th Circle, Midnight Sorrow, Azylya, Whyzdom, Bel’O’Kan, Skepetical Minds, Nimrod, Two Steps From Hell og Arch Enemy

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*