Newsfeed

Retur til «gamlebandet»

Nick D’Virgilio returnerer til Spock`s Beard etter mange år borte, og dermed er den opprinnelige trommeslageren tilbake i moderbandet. Han har i disse årene jobbet med artister som Genesis, Mike Keneally, Peter Gabriel, Big Big Train og mange flere. Det er rimelig å anta at Nick D’Virgilio nå kommer tilbake med masse inspirasjon og ytterlige erfaring, og kanskje vil det gi legenden av et band en ytterlig boost? De øvrige musikerne i Spock`s Beard er i alle fall henrykt over å få D’Virgilio tilbake.

D’Virgilio erstatter Jimmy Keegan som har gjort en meget bra innsats hos amerikanerne mellom 2010 og 2017. Siste skive fra amerikanerne var «The Oblivion Particle» som kom 2015. Om et par måneder til så går kvintetten i studio for å spille inn ny skive, som blir bandet sin 13ende studioalbum. En del av musikken er allerede skrevet, og bandet melder at de er superfornøyd med hva de har så langt!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter
Youtube

Om Ulf Backstrøm (4228 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*