Newsfeed

Intimt og personlig album

Den Hamburgbaserte labelen Moment Of Collapse Records står bak produksjonen av Occulta Veritas sitt debutalbum “The Inner Veil”. Bak Occulta Veritas finner vi kun Daniele Vergine, og følgelig er Occulta Veritas et enmannsband. Daniele Vergine er nok kjent for sin tid hos bandet Noise Trail Immersion. Nå har imdlertid Vergine funnet tiden moden for å satse på egenhånd.

En satsing som går på å presentere en musikk som er en instrumental kombinasjon av post metal og math metal og som er påvirket av sjangre som sortmetall og hardcore.Vergine og hans Occulta Veritas er influert av band som Dysrhythmia, Converge, Capsule, Amia Venera Landscape,  Cloudkicker, Gorguts, Altar Of Plagues og Ihsahn. Debutskiva til Occulta Veritas ble sluppet for akkurat en uke siden, og Vegine sin intensjon med albumet er rimelig klar. Han ønsker å by på en musikk som er personlig og til og med intim, og det hele skal krydres med flust med melodramatisk krydder.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*