Nyhetsfeed

Kosmisk doom

Fra Tyskland kommer bandet Hexer som slapp EP-en Holodeck Session i 2015, og en demo året etter. De er snart klare med sin første fullengder, og på Cosmic Doom Ritual får man en blanding av doom, sludge, stoner og drone satt i en utenomjordisk setting.

Doom har vist seg å være en perfekt følgesvenn til space-sjangeren, blant annet gjennom band som svenske Atoma og deres eneste album Skylight, og gruppas nære slektning, Enshine som har kommet med to kritikerroste album. 14. april kommer Cosmic Doom Ritual ut på Vendetta Records, med tre låter som varer over ti minutter hver, og svever i lengde i grenselandet mellom et mini-album og en LP som, etter min mening, bør vare i minst 45 minutter.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*