Nyhetsfeed

Bolt Thrower i ny form

Etter at det ble klart at Bolt Thrower offisielt var oppløst i fjor, i etterkant av dødsfallet til Martin Kearns i 2015, har to av medlemmene fra det legendariske death metal bandet, vokalist Karl Willetts og Andy Whale, som var trommis mellom 1986 og 1994, formet ny gruppe med Memoriam.

Det er fortsatt death metal som skal spilles, og på bass har engelskmennene fått inn Frank Healy, som har fortid i Napalm Death, Benediction, og Cerebral Fix, hvor også gitarist Scott Fairfax er medlem. For the fallen kom ut i slutten av mars, og de har allerede høstet gode kritiker for debuten sin.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*