Newsfeed

Xenomorphic Contamination: Kvalitetsdeath fra Italia

Xenomorphic Contamination - Chasm of No Return

Xenomorphic Contamination er et italiensk death metal band. De er av den brutale typen, som er nesten litt teknisk samtidig som at de har elementer av slam. Musikken er aldri for teknisk og de går aldri ned til de primitive nivåene slamband pleier å gå, så de gjør en god jobb å balansere de to elementene.

Chasm of No Return fra 2014 ganske rett frem moderne death metal med dyp growling og brutale riff, så det er egentlig lite som overrasker, men de har den rette mørke stemmingen som passer med bandnavnet og platecoveret, en selvklar referanse til Alien-filmen fra 1979 og dens oppfølgere.

Det er kanskje simpel death metal, men den føles ut som den kommer fra en annen verden som ser på mennesker som byttedyr. Det eneste som trekker ned er at det er en EP på bare 13 minutter.

Men nå som jeg har fått EP-en ut av veien, så kan dere se frem til en litt lengre anmeldelse av albumet i en fremtidig anmeldelse. Dere kan høre på både EP og album på deres Bandcamp, og begge er til salgs på CD på deres BigCartel. Det er sikkelig death metal som er verdt å skaffe seg for en hver platesamler.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*