Nyhetsfeed

Beatlesk framtid

Once & Future Band er et firkløver fra Oakland, California, som har samarbeidet i forskjellige musikkprosjekter i over et tiår. Med den selvtitulerte debut-fullengderen tar de, ifølge dem selv, lytteren tilbake til syttitallets overpompøse fullorkestrale, men samtidig bakoverlente pop-odyseèr. 

De ga ut EP-en Brain tilbake i 2014, og deres nye album Once & Future Band kom ut i januar i år. Basisen i musikken deres ligger klart innenfor Beatles-sounden, men de blander inn progressive rocke-influenser, psykedelia og folk. Resultatet er «easylistening» med mange krumspring, og velkjente elementer fra syttitallets musikkscene.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*