Nyhetsfeed

Svensketrip

Kungens Män er et psykedelisk rockeband fra Stockholm som startet opp i 2012, og anser seg selv i spille musikk i samme tradisjon som Träd, Gräs och Stenar. De kom med albumet Bränna Tid i februar i år, er alltid på utkikk etter nye lyder og influenser å ta inn i musikken sin, noe som resulterer i hyppige gjestemusikere, og innslag av kraut rock, shoegaze, noiserock og frijazz.

Fra de slapp debuten Hissmusikk  i 2013 hadde de et forrykende tempo på utgivelsene sine fram til 2015, og slapp hele sytten stykker, der flere var rene månedsalbum. I 2016 hadde de roet ned denne frekvensen, og ga ut kun èn skive, Stockholm Marathon. Band som Kungens Män er helt klart best å se live, så får vi håpe de tar turen over grensa nå som våren titter fram.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*