Newsfeed

Svensketrip

Kungens Män er et psykedelisk rockeband fra Stockholm som startet opp i 2012, og anser seg selv i spille musikk i samme tradisjon som Träd, Gräs och Stenar. De kom med albumet Bränna Tid i februar i år, er alltid på utkikk etter nye lyder og influenser å ta inn i musikken sin, noe som resulterer i hyppige gjestemusikere, og innslag av kraut rock, shoegaze, noiserock og frijazz.

Fra de slapp debuten Hissmusikk  i 2013 hadde de et forrykende tempo på utgivelsene sine fram til 2015, og slapp hele sytten stykker, der flere var rene månedsalbum. I 2016 hadde de roet ned denne frekvensen, og ga ut kun èn skive, Stockholm Marathon. Band som Kungens Män er helt klart best å se live, så får vi håpe de tar turen over grensa nå som våren titter fram.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*