Nyhetsfeed

Filmatisk folkemetal

Fra de startet opp i 2013 har italienske Atlas Pain prøvd å kombinere filmatiske uttrykk med folkmetal. De bruker det orkestrale som fundament i musikken sin, og beskriver den selv som episk.

De slapp en demoskive i 2014, og fulgte opp med EP-en Behind the Front Page året etter. De ble signert med plateselskapet Scarlet Records sommeren 2016, og har de arbeidet med debut-fullengderen sin for fullt. Denne som nylig kom ut, og bærer navnet What the Oak Left.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*