Nyhetsfeed

Psykedelisk pop på dypt vann.

Fra gruppa ble dannet i 2005 har formålet til Aquaserge vært å lage musikk som utforsker de mindre kjente sidene av rockesjangeren. De tar inn innflytelser fra band som Neu!, Faust og Soft Machine i sin psykedeliske poprock, og inkluderer den lett teatralske og humorfylte sjangeren french chanson for å formidle tekstene sine.

Navnet på kvintetten har dobbelt betydning, og betyr både “vannserge” hvor ‘serge’ er et typisk fransk navn, og “hva er jeg til for”. Det er lett å høre vann-elementene deres i musikken, med en spretten bass, og to av gruppas medlemmer som spiller blåseinstrumenter, tar de lytteren med på en vannodyseè gjennom musikken sin.

Aquaserge har to stykk EP-er og et likt antall LP-er bak seg, og en splitt utgitt sammen med den franske elektropop-artisten April March fra 2013. Deres siste skive kom ut nå i februar og heter Laisse ça Être, eller ‘La Det Være’ på norsk, og de fortsetter å eksperimentere med halvfunky partier som blir avløst av repetativ sødme.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*