Newsfeed

R.I.P. Paul O’Neill

Paul O’Neill døde den 5. april. Han er kanskje mest kjent som grunnlegger av og gitarist i Trans-Siberian Orchestra.

Det var han som fikk medlemmene i Savatage til å delta i prosjektet som skulle bli til deres fulltidsband. Det var også han som produserte alle albumene til Savatage mellom det klassiske albumet Hall of the Mountain King i 1987 frem til det siste de gav ut i 2001.

Han produserte selvsagt også albumene til sitt eget prosjekt, Trans-Siberian Orchestra. Han var kanskje ikke akkurat ung med tanke på at han var 61 år gammel når han døde, men jeg føler at han hadde flere Trans-Siberian Orchestra album i seg, så hans død er et tap for symfonisk metal og rock.

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*