Nyhetsfeed

Star Wars Metal.

Nå som Star Wars-franchisen er blitt solgt til Disney, og de har begynt å kverne ut årlige filmer, er det helt naturlig at band gjør coverlåter av filmmusikken til scifi-universet.

Galactic Empire er en kvintett bestående av velkjente navn fra den “onde” siden av Star Wars, med Boba Fett på trommer og Darth Vader på gitar. De kom med den første singelen sin i 2015, der de spiller hovedtemaet til filmene, og slapp i februar ut den selvtitulerte debutskiva. Basisen i musikken sin tar de fra instrumental prog metal og djent, så hvis du er både Star Wars-fan og en djenter, så bør det vel ikke være noen tvil hva du setter på før du skal se The Last Jedi når den kommer i desember.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*