Newsfeed

Star Wars Metal.

Nå som Star Wars-franchisen er blitt solgt til Disney, og de har begynt å kverne ut årlige filmer, er det helt naturlig at band gjør coverlåter av filmmusikken til scifi-universet.

Galactic Empire er en kvintett bestående av velkjente navn fra den “onde” siden av Star Wars, med Boba Fett på trommer og Darth Vader på gitar. De kom med den første singelen sin i 2015, der de spiller hovedtemaet til filmene, og slapp i februar ut den selvtitulerte debutskiva. Basisen i musikken sin tar de fra instrumental prog metal og djent, så hvis du er både Star Wars-fan og en djenter, så bør det vel ikke være noen tvil hva du setter på før du skal se The Last Jedi når den kommer i desember.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*