Newsfeed

The Batallion: Mer krigersk thrash fra Bergen

The Batallion - Head up High

Head Up High er det andre albumet til The Batallion, og i likhet med debuten så er det et angrep av thrash metal med en god dose melodiøs black metal. Det er catchy, energisk og voldelig thrash laget for krig og headbanging. Det er musikk som gjør at man blir lysvåken, og klar til drikke øl og sloss.

Det er med andre ord ikke den typen thrash som handler om noen dyp analyse av hvor grusomt krig er, men heller den typen som glorifiser det. Alle låtene har mix av aggresjon og ren skadefryd over dem, og de er alle fylt med raske riff og tromming. The Batallion er ikke et band som har behov for atmosfæriske introer og slikt jåleri. Det er bare fucking krig og metal fra start til slutt.

Head up High er et veldig underholdene album. Det er lett å headbange og drikke øl til, og det er aldri kjedelig og energien holdes gående hele veien. Jeg vil ikke si at det er noen klassiker akkurat, men jeg tviler på at noen av de som skaffet seg dette albumet angrer på at de gjorde det. Musikken er aldri kjedelig uansett hvor mange ganger man har hørt på det og man kommer i et godt, men krigersk humør når man hører på det. Mer trenger jeg ikke fra et album av denne typen.

Lenke:
Myspace

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*