Nyhetsfeed

Gærn franskmann

Gautier Serre, eller Igorrr som han er bedre kjent som, har siden 2006 gitt ut stadig særere musikk. Han opererer under surrealistisk fusjonsmetal, og er ikke redd for å kombinere musikksjangre som ikke nødvendigvis passer så veldig godt sammen, som speed metal og barokk. 

Det har gått hele fem år siden hans forrige LP-utgivelse Hallelujah kom ut, utover splitsingelen Tombs/Pallbearer som han gjorde sammen med den nederlanske reggaecore-artisten Bong-Ra i 2013, og EP-en Maigre fra slutten av 2014 med breakcore-bandet Ruby My Dear fra Toulouse. Savage Sinusoid kommer ut i juni på Metal Blades Records, og Igorrr vil blant annet bli å finne på Hellfest i Clisson, Frankrike i midten av samme måned.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*