Newsfeed

Gærn franskmann

Gautier Serre, eller Igorrr som han er bedre kjent som, har siden 2006 gitt ut stadig særere musikk. Han opererer under surrealistisk fusjonsmetal, og er ikke redd for å kombinere musikksjangre som ikke nødvendigvis passer så veldig godt sammen, som speed metal og barokk. 

Det har gått hele fem år siden hans forrige LP-utgivelse Hallelujah kom ut, utover splitsingelen Tombs/Pallbearer som han gjorde sammen med den nederlanske reggaecore-artisten Bong-Ra i 2013, og EP-en Maigre fra slutten av 2014 med breakcore-bandet Ruby My Dear fra Toulouse. Savage Sinusoid kommer ut i juni på Metal Blades Records, og Igorrr vil blant annet bli å finne på Hellfest i Clisson, Frankrike i midten av samme måned.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*