Nyhetsfeed

Utenomjordiske vibber.

Green Meteor er et Philadeliphia-basert space rock band som kommer med debutalbumet sitt Consumed by a Dying Sun i slutten av april. 

Medlemmene i bandet er kreative når de beskriver hva de spiller. Leta Gray, som tidligere spilte i punkgruppa Pushin’ It 2 the Limit, står for “Celestial Summonings & 6th Level Sonic Complexities”. Det er også hun som står for coverbildet på skiva.

Av de tre andre i bandet spiller ‘Tony’ “Anti-gravitational Percussive Reverberations Through Time Space Continuum”, og instrumentbidraget til de to resterende kommer ikke så veldig langt bak de heller. Så forvent en syretripp av dimensjoner, selv om jeg syns vokalen på låta de har sluppet er satt litt for langt i bakgrunnen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*