Nyhetsfeed

Den tekno-industrielle ulven.

Svenske Varg må ikke forveksles med det tyske pagan svartmetal bandet med samme navn som nylig slapp EP-en Götterdämmerung.

Den Varg vi tar for oss her opererer i totalt forskjellig sjanger, nemlig elektronisk musikk, eller en post-industriell blanding av minimalistisk tekno og ambient. Skiva The Nordic Flora Series Pt. 3, Gore-Tex City kom ut i slutten av mars, og bak artistnavnet skjuler Jonas Rönnberg seg.

Fra debuten hans Misantropen kom i 2013, har han produsert skiver og EP-er i høyt tempo. Både under Varg-navnet, forskjellige aliaser, og sammen med flere duoer og én trio, som Body Sculpture og Född Död. Gjennom sin egen musikk, og sammen med andre musikere, utforsker han forskjellige sider av den industrielle elektroniske musikken, gjerne i en mer down-tempo og minimalistisk tone.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*