Nyhetsfeed

Gotisk dominans.

St. Petersburg-bandet Tentamentum startet opp i 1999, og spilte de to første årene en blanding av death og svartmetal. I 2001 forandret de navn til Dominia, og med den nyankomne fiolinisten og låtskriveren Dmitriy Rishko forandret de stil til symfonisk death metal med gotiske undertoner.

De spiller inn musikken sin i finland, som normalt sett er et kvalitetsstempel i seg selv. Med tre godt mottatte skiver bak seg, slapp de nylig albumet Sabat Mater der de fortsetter å utforske de mørkere sidene av livet, med tekster som handler om kjærlighet, hat, døden og sorgen.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*