Nyhetsfeed

Drømmende beeps.

Jeg har fulgt den engelske elektronika-artisten Darren J. Cunningham aka Actress i noen år nå. Albumene hans pirrer alltid nysgjerrigheten min med sine velplasserte beats og groovy rytmer over et ambient lydlandskap. 

Han begynte musikkarrieren sin på midten av 00-tallet, da han opprettet plateselskapet Werkdiscs sammen med Ben Casey og Gavin Weale. I 2008 ga han ut debuten sin Hazyville, og har fulgt opp med tre skiver og et halvt dusin EP-er siden da.

Det nye albumet hans AZD kom for få dager siden ut på anerkjente Ninjatunes, en label jeg plukka mange elektroniske artister fra på midten av 90-tallet, som Up, Bustle and Out og Amon Tobin. På skiva utforsker Cunningham microhouse, bleep techno og outsider house, og er et album som både går an å sette på for et dansegulv, og å slappe av til i sofaen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*