Newsfeed

Drømmende beeps.

Jeg har fulgt den engelske elektronika-artisten Darren J. Cunningham aka Actress i noen år nå. Albumene hans pirrer alltid nysgjerrigheten min med sine velplasserte beats og groovy rytmer over et ambient lydlandskap. 

Han begynte musikkarrieren sin på midten av 00-tallet, da han opprettet plateselskapet Werkdiscs sammen med Ben Casey og Gavin Weale. I 2008 ga han ut debuten sin Hazyville, og har fulgt opp med tre skiver og et halvt dusin EP-er siden da.

Det nye albumet hans AZD kom for få dager siden ut på anerkjente Ninjatunes, en label jeg plukka mange elektroniske artister fra på midten av 90-tallet, som Up, Bustle and Out og Amon Tobin. På skiva utforsker Cunningham microhouse, bleep techno og outsider house, og er et album som både går an å sette på for et dansegulv, og å slappe av til i sofaen.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (511 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*