Newsfeed

Politiserte trefninger.

Etter mine beregninger har videoen til HUMBLE. fra Kendrick Lamars siste album blitt spilt nesten 3 000 ganger i minuttet etter at den ble sluppet for tre uker siden. Han er klart en av dagens rappere som har blåst helt ut av proposjoner de siste årene med den samvittighetsfulle hip hop’en sin.

Også låta DNA. som kom 18. april er oppe i 13 millioner allerede, etter at plata DAMN. ble sluppet fire dager før. Desverre er lydbildet skiftet mot main stream rap denne gangen fra 2015-skiva Pimp My Butterfly, som gikk mer mot et progressivt jazz-sound, selv om tekstene hans er bitende som alltid.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*