Newsfeed

Eget plateselskap!

Seattle ensemble A Flourishing Scourge slipper sin 8 låter sterke selvtitulerte debutskive 9 juni. For å ha mer kontroll på begivenhetenes så bruker den amerikanske trioen sitt eget plateselskap, Begotten Records. Det i seg selv er kanskje ikke så sensasjonelt, men det er en trend innen musikkbransjen med at band har egne plateselskap. Med nevnte vinkling så har musikerne full kontroll, og det er interessant målt opp mot de musikerne som er høyst misfornøyd med enkelte plateselskap sin atferd.  A Flourishing Scourge er en trio, som på debuten har brukt trommeslageren Samus Paulicelli (Decrepit Birth, ex-Abigail Williams).»

Fra bandcampen kan dette leses, «A Flourishing Scourge is an all original progressive blackened death metal outfit hailing from the gloomy metropolis of Seattle, Washington. Inspired by a degrading society and the destructive negligence of man, AFS is a pummeling force of misanthropic visions and apocalyptic consequences while still finding rare, intimate moments of solace and hope amidst the carnage».

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7201 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*