Newsfeed

I startgropa

Fra Athen kommer Simplefast som slipper sin debutskive like etter Norges har feiret sin nasjonaldag. Den skiva har den noe uoriginale tittelen «Apocalypse». Viktigere enn en ikke helt spenstig skivetittel, er musikken, og den er en miks av moderne metal og thrash metal. Så langt har den greske kvintetten fått ut EP-en «Cursed», som fikk meget god mottakelse og en rating på pene 85/100. Nylig slapp bandet sin andre singel «Escape» fra den nye skiva. Simlefast er nå i startgropa for sin karrière, og responsen på den første CD-en er som oftest rimelig viktig for hvilken retning karrièren tar.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7438 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*