Newsfeed

Hypnotiserende prosesser.

Kanadiske Kara-Lis Coverdale kommer fra den nest mest folkerike franskspråkelige byen i verden, Montreál i Canada. Men du trenger ikke å bekymre deg for å ikke skjønne tekstene hennes, siden hun gjerne prosesserer stemmen sin titalls ganger for å få det musikalske resultatet hun er på jakt etter.

Hun kom med sin fjerde LP i slutten av april, og med Grafts har hun inkludert glitch og drone i ambienten og post-minimalismen sin, og skiva kan best beskrives som hypnotisk og repetativ.

Hun bruker tidvis aliaser når hun jobber med andre artister, som Kara LIS når hun bidro på Lee Bannons 2015-album Pattern of Excel, og under K-LC på James Place sitt nye album, Interpretations of Superstition, som kommer om en ukes tid. Så trenger du noe rolig musikk nå på vårparten, kan dette albumet trygt anbefales

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (517 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*