Newsfeed

Spirituelt hat.

I forbindelse med gruppas tjueårs jubileum, slipper Goatwhore den nye skiva Vengeful Ascension i slutten av juni. Bandet spiller en blanding av death, black og thrash, og har sagt at de har gått for et live-sound denne gangen.

Bandet ble dannet i 1997 av sanger og gitarist Sammy Duet, etter at hans forrige band Acid Bath hadde gått dukken. Tekstene deres handlet på de første skivene ofte om okkultisme og satanisme, men gruppa har på de senere albumene forandret tema noe, og inkluderer nå menneskets undergang og organiserte ondskap.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (511 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*