Newsfeed

Driftige tirsdager.

Bak det litt pussige bandnavnet Tuesday The Sky skjuler gitaristen Jim Matheos seg. De fleste prog metal-fans burde ha spisset ørene nå, siden han til vanlig er medlem i band som Fates Warning og OSI. 

Med debutskiva Drift som kommer i slutten av juni har Matheos gått vekk fra den musikken han normalt lager, og utforsker instrumental post-rock og elektronika, med band som Sigur Rós og Boards of Canada som inspirasjonskilder. Han har fått med sin gamle bandkompis fra OSI, keyboardist Kevin Moore, og Anna-Lynne Williams fra dream pop-gruppa Trespassers William bidrar med lyrikkløs vokal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*