Nyhetsfeed

Driftige tirsdager.

Bak det litt pussige bandnavnet Tuesday The Sky skjuler gitaristen Jim Matheos seg. De fleste prog metal-fans burde ha spisset ørene nå, siden han til vanlig er medlem i band som Fates Warning og OSI. 

Med debutskiva Drift som kommer i slutten av juni har Matheos gått vekk fra den musikken han normalt lager, og utforsker instrumental post-rock og elektronika, med band som Sigur Rós og Boards of Canada som inspirasjonskilder. Han har fått med sin gamle bandkompis fra OSI, keyboardist Kevin Moore, og Anna-Lynne Williams fra dream pop-gruppa Trespassers William bidrar med lyrikkløs vokal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*