Nyhetsfeed

Fordums djentlemen i ny bravur.

Det britiske bandet SikTh kommer i begynnelsen av juni med sin tredje fullengder, hele elleve år etter deres forrige LP. De blir regnet som et av de første bandene som bygde store deler av musikken sin rundt Meshuggahs Fredrik Thordendals djent-lyd, og ga ut en del skiver på midten av 00-tallet, før det ble stille.

Mer enn at bandet ble oppløst, virket det som de tok en lang pause og konsentrerte seg om andre prosjekter, men for noen år siden begynte de å turnere igjen, og slapp EP-en Opacities i 2015. Med The Future in Whose Eyes? drar de influenser fra vanlig metalcore, den progressive delen av den sjangeren, deathcore, tidvis krydret med litt “vanlig” prog metal, og selvfølgelig djent.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*