Nyhetsfeed

Textures oppløst.

Foto: Willy Larsen

Det progressive metalcorebandet Textures som jeg ventet ny skive fra senere i år, annonserte i dag at de oppløses. “Farvel”-turneen sin holder de gjennom novembermåned med siste konsert i hjembyen sin Tilburg i Nederland 2. desember, men desverre er ikke Norge med som land de besøker. 

Hva som skjer med oppfølgeralbumet til Phenotype som ble utgitt i fjor står det ingenting om, men man kan jo krysse fingrene om at de har produsert noe til Genotype, som de kan slippe før de går hvert til sitt.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*