Newsfeed

Nær publikumskontakt.

Det virker ikke lenge siden deres forrige album kom ut, fjorårets mai-album Folklore, men igjen har Big Big Train satt sammen nok en fan-favoritt i Grimspound som kom i slutten av april.

Bandet har eksistert siden 1990, og har på 2010-tallet blitt en særdeles utgivelsesaktiv gruppe med sju LP- og EP-utgivelser samt to live-album. De har klart å få god kontakt med fansen sin gjennom å gi ut musikken sin selv gjennom labelen sin, English Electric Recordings, og deres egen Facebook-gruppe. På Grimspound viderefører de folkrocken sin som bærer et sterkt preg av Genesis, ikke minst gjennom David Longdons gabrielske vokal.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*