Nyhetsfeed

Nær publikumskontakt.

Det virker ikke lenge siden deres forrige album kom ut, fjorårets mai-album Folklore, men igjen har Big Big Train satt sammen nok en fan-favoritt i Grimspound som kom i slutten av april.

Bandet har eksistert siden 1990, og har på 2010-tallet blitt en særdeles utgivelsesaktiv gruppe med sju LP- og EP-utgivelser samt to live-album. De har klart å få god kontakt med fansen sin gjennom å gi ut musikken sin selv gjennom labelen sin, English Electric Recordings, og deres egen Facebook-gruppe. På Grimspound viderefører de folkrocken sin som bærer et sterkt preg av Genesis, ikke minst gjennom David Longdons gabrielske vokal.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*