Nyhetsfeed

Dump, rar og innstendig.

Forest Swords er enmannsbandet til den engelske musikeren og produsenten Matthew Barnes. Siden 2009 har han karvet ut den melodiske, lett underfundige musikken sin, som drar influensene sine fra sjangre som ambient dub, ny-psykedelia og trip-hop.

Compassion som kom i begynnelsen av mai er bare hans andre fullengder, men han har brukt tiden siden 2013-albumet Engravings til å skrive komposisjoner for dans, kortfilmer og kunstinstallasjoner, og står bak lydsporet til Assassins Creed Rouge traileren som ble sluppet i 2014. Som produsent har han har gjort remikser av flere band og artister, som Gold Panda, These New Puritans og Björk. Ikke bli overrasket hvis du finner han bak spakene til R&B eller hiphop-album de kommende årene.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*