Newsfeed

Fra helvetes bakgård.

Amerikanske Full of Hell lager musikk som er akkurat det bandnavnet tilsier, brutalt og skittent. De er blant gruppene som har vært med på å revitalisere powerviolence-sjangeren som oppsto i California på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, og inkluderer d-beat, hardcore punk, noise og grindcore i lydbildet sitt. De kom med LP’en Trumpeting Ecstasy i begynnelsen av mai, og selv om det er fortsatt er unge folk i bandet, er de etter antall utgivelser de siste ti årene som veteraner å regne. 

Gruppa ble dannet i 2009, og kommer fra Ocean City i Maryland. Sjangeren de blir knyttet til blir kalt powerviolence, og er bygd opp av elementer man finner i hardcore punk og grindcore, og kjennetegnes av brutale og kjappe låter, men hastigheten senkes tidvis ned til seige sludgeriff. Som andre band i denne sjangeren gir de ofte ut split’er, og av artister de har samarbeidet med de siste årene finner man den japanske noise-pionéren Merzbow og Nails, som operer i samme sjanger og har fått mye skryt for musikken sin de siste årene.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*