Nyhetsfeed

Fra helvetes bakgård.

Amerikanske Full of Hell lager musikk som er akkurat det bandnavnet tilsier, brutalt og skittent. De er blant gruppene som har vært med på å revitalisere powerviolence-sjangeren som oppsto i California på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, og inkluderer d-beat, hardcore punk, noise og grindcore i lydbildet sitt. De kom med LP’en Trumpeting Ecstasy i begynnelsen av mai, og selv om det er fortsatt er unge folk i bandet, er de etter antall utgivelser de siste ti årene som veteraner å regne. 

Gruppa ble dannet i 2009, og kommer fra Ocean City i Maryland. Sjangeren de blir knyttet til blir kalt powerviolence, og er bygd opp av elementer man finner i hardcore punk og grindcore, og kjennetegnes av brutale og kjappe låter, men hastigheten senkes tidvis ned til seige sludgeriff. Som andre band i denne sjangeren gir de ofte ut split’er, og av artister de har samarbeidet med de siste årene finner man den japanske noise-pionéren Merzbow og Nails, som operer i samme sjanger og har fått mye skryt for musikken sin de siste årene.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*