Newsfeed

Clockwork Orange møter King Diamond

Sharzall er et femhodet slovakisk band som er frontet av vokalisten Rony Rage. Noen få dager før St. Hans bålene fyres opp i Norge vil kvintetten slippe sin debutskive «Black Sun». Det er et album som i bunn har gothic metal, men som tilsettes noen doser med dark rock og postpunk. Mørke syntlinjer, dundrende gitarer og ditto soloer er også en del av Sharzall universet. Et univers som nok de som bekjenner seg til goth metal, death metal, dark music, postpunk og children of darkness vil like å utforske. En mulig beskrivelse av musikken er, Sister Of Mercy møter Deathstars.

Bandet er å betrakte som et nykommerband da de bare har holdt på siden september 2014, men de har virkelig skaffet seg en trofast fanskare på kort tid. Musikernes utseende som kan se ut som en miks av Clockwork Orange og King Diamond har også gjort sitt til oppmerksomheten. Likevel så er det musikken som har ført Sharzall til der de er i dag. Lyrikken ført i pennen av omtalte Rony Rage omhandler døden, men også diverse erfaringer fra livet til Rage.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7442 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*