Newsfeed

Sister Sin: Heavy metal som rocker hardt

Sister Sin - Dance of the Wicked

Siden 2000-tallet så har heavy metal hatt et skikkelig comeback. Gamle band kom tilbake, og nye band holder sjangeren gående. En stil av tradisjonell heavy metal jeg virkelig digger og som jeg er glad for kom tilbake, er den enkle rett-frem typen som bare er der for å rocke hardt. Ingenting episk eller nerdete, bare harde catchy riff som oser av “sleaze”. Den typen metal som er ment å bli spilt i barer, og som du vet er jævlig bra live. Svenske Sister Sin er akkurat alt dette.

Med Liv Jagrell som frontkvinne og vokalist, så har Sister Sin blitt mer og mer kjent blant metalheads og hardrockere. De splittet opp i 2015, men Jagrell har holdt musikken gående som soloartist. Deres debut, Dance of the Wicked fra 2003 har en varighet på like under halvtimen og er en upolert utgivelse, men er den perfekte starten på deres karriere. Kort, men så bra at man blir sulten på mer. Den reduserte lengden og litt råe lyden gjør at dette føles mer som en demo enn et album, men her ligger også mye av sjarmen. Man hører et ungt band som bare vil komme ut på scenen og spille skikkelig kul heavy metal. Dette er den typen musikk som både fans av heavy metal og hard rock kan høre på sammen og drikke øl til.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*