Newsfeed

Dyster lyrikk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metal Archives forteller at det er såpass mye som 45 rimelig kjente metal band i Libanon. Blant disse finnes foreløpig ikke det relativt nye ambiente black metal bandet Moonaadem. Skjønt band er jo en tanke drøyt da kun er en musiker, Marwan Antonios! Han har ei fortid hos post black metal bandet Black Folly. Med tiden fikk Antonios lyst til å ha full kunstnerisk kontroll, og derfor lanserte han Moonaadem, hvor han virkelig kunne dyrke det mørke og dystre på sitt vis.

I Moonaadem prosjektet spiller Antonios alle instrumenter og står for vokalen som er ganske så skremmende, og som står perfekt til musikken. Musikken fremstår faktisk med virkelig god lyd, slik at de enkelte instrumentene komme klart frem og skaper det soundet Antonios søker.  Lyrisk er det emner som liv og død, sorg og natur, og et mål om å lage kunst som beskriver livets verdiløshet! Det selvtitulert debutalbumet slippes 15 juni.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*