Nyhetsfeed

Radiohead slipper upublisert materiale fra O.K. Computer.

Det engelske art rock-bandet Radiohead kan med rette kalles et av de største gruppene på den alternative rockescenen de siste tjue år. Alle trodde gruppa skulle være bli et “one-hit wonder”-band etter at de slapp låta “Creep” tilbake i 1993, men dette ble gjort til skamme da O.K. Computer kom i 1997.

Utgivelsen står tjue år etter at den kom ut som et av de beste rockealbumene noensinne, og i forbindelse med jubileet slapp de nylig “I Promise”, som er èn av tre uutgitte singler som ikke ble med på skiva.

Lenker:
Facebook
Oknotok

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*