Newsfeed

Ugudelig pakt

Som en oppfølger til fjorårets CD «Barbwalker» kommer Bury The Machine om fire dager med en tre spors EP «Wicked Covenant». Bandet er en duo og består av John E Bomher Jr. og Mark Serpico Jr. Bomher er en multiinstrumentalist og regnes som en meget talentfull musiker. Han har fortid i Yakuza og spiller i Klatus. I Bury The Machine prosjektet kan Bohmer virkelig få kost seg med sin forkjærlighet for å skape melodiske og hypnotiserende musikk smekkfull med dybde og karakter.

Bury The Machine søker virkelig å utforske nye musikalske territorier, og gjør det ofte med heftig og kreativ bruk av elektronikk og de uendelige muligheter som maskinbasert musikk har. Skiva er understøttet av Horse-Drawn Records og artister som Godflesh, Pink Floyd, Yakuza, Blu Laughtr, High on Fire, Tom Waits, Syd Barrett, Brian Eno, His Hero is Gone, Neurosis, Tyr, Joe Frank, Black Sabbath, Nusrat Fateh Ali Kahn, Soundgarden, Faith No More, Monster Magnet, Melvins og Ravel (Bolero) er inspirasjonskildene.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*