Nyhetsfeed

Volumes: Skru opp lyden på fullt.

Det amerikanske djentbandet Volumes kom for få dager siden med sin fjerde fullengder, Different Animals. De har vært et fast oppvarmingsband for det progressive deathcore-banet Born of Osiris på deres siste Europa-turneer, noe jeg har nytt når de har vært innom John Dee, siste gangen på senhøsten i fjor.

Musikken de spiller faller inn under djent, med mye metal- og deathcore innflytelser i lydbildet sitt. Selv om jeg kanskje ikke er den største fan av hva de har gitt ut på skiver, skaper de alltid liv på de energiske live-opptredene sine, så man får håpe at de snart returnerer til Norge, med et knippe låter som fungerer bedre på scene enn på plate.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*