Newsfeed

Volumes: Skru opp lyden på fullt.

Det amerikanske djentbandet Volumes kom for få dager siden med sin fjerde fullengder, Different Animals. De har vært et fast oppvarmingsband for det progressive deathcore-banet Born of Osiris på deres siste Europa-turneer, noe jeg har nytt når de har vært innom John Dee, siste gangen på senhøsten i fjor.

Musikken de spiller faller inn under djent, med mye metal- og deathcore innflytelser i lydbildet sitt. Selv om jeg kanskje ikke er den største fan av hva de har gitt ut på skiver, skaper de alltid liv på de energiske live-opptredene sine, så man får håpe at de snart returnerer til Norge, med et knippe låter som fungerer bedre på scene enn på plate.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*