Nyhetsfeed

Mos Eisley: Rompirater besøker jorda.

Mos Eisley - Tellurian of Tattooine

Det er ikke lenge siden jeg skrev om bandet Galactic Empire som satt metallyd til soundtracket fra Star Wars. Nylig snubla jeg over nok et band som drar mye inspirasjonen sin fra denne filmserien, og tar navnet sitt fra spaceport-byen Mos Eisley på ørkenplaneten Tatooine.

Der Galactic Empire tok gjenkjennlige melodier fra sci-fi franchisen og puttet dem i en ganske så standard metalsetting, bruker Mos Eisley deathcore for å formidle sin side av saken, og kaller gjerne musikken sin for “galacticore”. Mer enn et metallisk lydbilde av soundtracket til filmen, beveger musikken til bandet seg i symfonisk retning med visse innslag fra karakterer i filmene, og bruker visuell kunst med planeter og gjenkjennelige romskip i cover-art’en sin. Hvis du elsker både Star Wars og deathcore, bør denne kombinasjonen være som hånd i hanske.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*